12:45

Huddinge IF P08:3 div 4

Referat: Ekerö IK P08:2 - Huddinge IF P08:3 div 4

Idag var det träningsmatch mot Ekerö IK på Träkvistavallen och naturligtvis tog vi den fina färjan mellan Slagsta och Ekerö.
Vi inleder matchen piggt med hög press, gör det svårt för Ekerö att komma upp i banan och ganska omgående skjuter Moritz K. in 1-0. Ekerö jobbar sig in i matchen och får användning av sitt fina passningsspel högre upp i banan och fullt rättvist kommer kvitteringen till 1-1. I första periodens slutskede gör Moritz K. 2-1 vilket kanske inte var fullt rättvist då Ekerö haft mycket bollinnehav på vår planhalva. Ställningen var alltså 2-1 efter den första perioden. Andra perioden inleder vi piggt och utökar till 3-1 genom snabba och dribblingsskickliga William B. 4-1 skjuter stabile mittbacken Charlie B. snyggt in i mål. Därefter jobbar Ekerö in sig i matchen igen och de reducerar två gånger om. Ställningen var 4-3 till oss inför den tredje perioden. Den sista perioden präglas av en hel del målchanser för båda lagen. Vi har en del tur då ett mål för Ekerö blev bortdömt och de tilldelades en frispark istället. Den frisparken gör vår målvakt för dagen Axel A. en kanonräddning på. Slutsignalen ljuder och vi kan åka hem till Huddinge med en seger men även en hel del saker att jobba på.

Slutresultatet blev Ekerö IK - Huddinge IF 3-4.

Målet: Moritz K 2, William B 1, Charlie B 1

tor 6 jan 2022, 09:30 Ekerö IK P08:2 - Huddinge IF P08:3 div 4 6 - 1